Vabljeni na septembrski dan odprtih vrat na Hiši jezikov

Na Hiši jezikov smo začeli izvajati vpis v tečaje jesenskega jezikovnega semestra že ob zaključku spomladanskega semestra, preden so se naši učenci, tečajniki in predavatelji odpravili na zaslužen poletni odmor. Nekaj mest v naših tečajih angleškega, francoskega, italijanskega, nemškega ali španskega jezika je torej že zasedenih, a brez skrbi, prostora imamo še dovolj. Če se želite vpisati v kateri koli naš jezikovni program ali nas želite le spoznati, videti, kakšni so naši prostori v Poslovnem centru Slavija v središču Maribora, potem ste vljudno vabljeni, da se nam pridružite

v sredo, 15. septembra, ko se bo na Hiši jezikov odvijal dan odprtih vrat.

Vabljeni ste prav vsi, ki vas zanima učenje tujih jezikov. Dan odprtih vrat bo, kot je pri nas že v navadi, razdeljen na dva dela, in sicer na dopoldanskega in popoldanskega:

  • 09:00–11.00: predstavitev jezikovnih programov za UPOKOJENCE.
  • 16:00–19.00: predstavitev jezikovnih programov za OTROKE ter ODRASLE.

Poleg različnih jezikovnih programov boste lahko spoznali tudi naše profesorje in naš način dela ali se odločili za brezplačno testiranje znanja izbranega tujega jezika, s katerim boste lažje izbrali stopnjo jezikovnega tečaja, ki je najprimernejša za vas. V primeru vprašanj v zvezi z dogodkom nas lahko pokličite na telefonsko številko 080 50 59 ali nam pišete na info@hisajezikov.com.

Se vidimo!