Se želite učiti tujega jezika brez zaščitne maske?

Zagotovo ste že slišali, da smo se na jezikovni šoli Hiša jezikov hitro prilagodili novim izobraževalnim okoliščinam, ki so nam trenutno onemogočili druženje v živo. Svoje storitve jezikovnega poučevanja tako v skupinah kot individualno smo ponudili hkrati v živo in preko spleta. Odziv je bil neverjeten, med tečaji nam sledijo celo tečajniki iz tujine.

 

Zaradi zaščitnih mask nekoliko neudoben začetek jezikovnih tečajev

V začetku meseca oktobra smo se še lahko družili in nam ukrepi za preprečevanje bolezni Covid-19 še niso onemogočali izvedbe jezikovnih tečajev v živo. A z zmeraj slabšo situacijo v zvezi s koronavirusom naenkrat tudi zaščitne maske podjetja Alpine Trade in razkuževanje rok ni bilo dovolj, morali smo ostati doma oziroma učenje tujih jezikov smo morali prenesti na daljavo. V konkretni situaciji to pomeni poučevanje brez neposrednega osebnega stika, a tudi brez na trenutke moteče zaščitne maske.

 

Učenje tujega jezika preko spleta povsem enostavno in udobno

Čeprav naši tečajniki nikoli niso negodovali v zvezi z nošenjem zaščitnih mask, smo vseeno prepričani, da je učenje brez teh dosti udobnejše. Trenutno mineva že peti teden, odkar potekajo jezikovni tečaji na Hiši jezikov preko spleta, in naše izkušnje kažejo, da smo na pravi poti. Tečajniki opravijo vsa tekoča in domača dela s pomočjo strokovno podkovanih, vsestransko iznajdljivih in potrpežljivih predavateljih brez večjih zapletov, kar pripomore h kontinuiranemu napredovanju jezikovnega znanja.

 

Razmišljate o online jezikovnem tečaju?

Če torej morda razmišljate o online jezikovnem tečaju ali učenje tujega jezika na splošno, a zaradi trenutne situacije v zvezi s Covid-19 niste prepričani, ali je pravi čas za to, ne odlašajte. Naši tečajniki vam bi zagotovo potrdili, da je zdaj zagotovo pravi trenutek za učenje tujih jezikov. Pokličite nas, z veseljem vam bomo svetovali.

 

Avtor: Hiša jezikov