Vpis v jezikovne tečaje še do konca meseca

V sredo, 16. septembra, je na jezikovni šoli Hiša jezikov tradicionalno potekal dan odprtih vrat. V okviru tega smo v dopoldanskem času v svojo sredino vabili upokojence, medtem ko so nas v popoldanskem času obiskali odrasli, ki v glavnem potrebujejo znanje tujega jezika za izvajanje vsakodnevnih službenih obveznosti, nemalo pa je bilo med našimi obiskovalci tudi predšolskih in osnovnošolskih otrok, ki pa komajda stojijo na pragu učenja tujih jezikov. A ne glede na to, kdo se nam je pridružil in kateri od naših tečajev (jezikovni tečaji za odrasle, jezikovni tečaji za otroke, jezikovni tečaji za upokojence in jezikovni tečaji za podjetja) jih je zanimal, vsi se nas zapustili zadovoljni in z nasmeškom na obrazu.

 

Dan odprtih vrat potekal v skladu s smernicami NIJZ

A ker omenjenega nasmeška zaradi uporabe mask ni bilo zmeraj najbolj enostavno zaznati, smo se še toliko bolj potrudili, da je celoten protokolarni postopek razkuževanja rok in popisovanja osebnih podatkov naših obiskovalcev oziroma bodočih tečajnikov bil izveden nadvse sproščeno in prijetno. Tako na koncu ni samo zunaj sijalo sonce, temveč sta tudi v prostorih Hiše jezikov žarela pozitivna energija in želja, da se bo učenje tujih jezikov kmalu lahko začelo. Ker si pri Hiši jezikov nadvse želimo, da bo to lahko potekalo v živo, smo svoje prostore seveda že opremili z razkužili in poskrbeli za zadostno varnostno razdaljo, o čemer so se številni lahko prepričalo ravno na dnevu odprtih vrat. V primeru, da bi bilo izvajanje jezikovnih tečajev v živo onemogočeno, smo pa že tudi pripravili vse potrebno, s čimer bodo lahko potekali spletni oziroma online skupinski jezikovni tečaji brez zapletov.

 

Vpis v jesenske jezikovne tečaje možen do konca meseca

Za to, da smo z dnevom odprtih vrat ponovno pisali uspešno zgodbo, so v prvi vrsti odgovorni naši obiskovalci, ki so dodobra zapolnili razpisane termine naših jezikovnih tečajev. Toda vse skupine še niso povsem polne, zato imate še zmeraj možnost, da se do konca meseca oglasite pri nas in uredite vpis ali se pred tem dogovorite za testiranje, s katerim vam bomo lahko strokovno svetovali pri vpisu v vaš novi tečaj angleščine, francoščine, italijanščine, nemščine ali španščine. Se vidimo kmalu!

 

Avtor: Hiša jezikov